Grön mat

Halloumi Carbonara

I receptet för Halloumi Carbonara behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Betyg:

Personer: 4

20 min

Skicka inköpslista till din epost

Skickat!

Ingredienser

  • 4 portioner pasta, spagetti eller linguine
  • 400 g halloumi eller eldost, tärnad
  • 3 klyftor vitlök, hackade
  • 3 msk olivolja
  • 100 g parmesan, riven
  • 4 st äggulor
  • 1 dl persilja, hackad
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka pastan al dente, låt den rinna av.
  2. Spara 2 dl av kokvattnet.
  3. Stek halloumin på hög värme tills den är gyllenbrun, tillsätt vitlöken och rör i pastan.
  4. Vispa samman äggulorna med kokvattnet och rör ner det i pastan.
  5. Rör i ost och persilja, smaka av med salt och svartpeppar.

Produkter