Grön mat

Mangosallad

I receptet för Mangosallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 stor mango
    • 2 dl ruccola, finbladig
    • 1 dl schalottenlök, tunt skivad
    • 1 knippe koriander, färsk
    • 1 msk rapsolja
    • 1 tsk risvinäger
    • 1 tsk ingefära, finriven
    • 1 tsk lime, pressad
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
    • Honung, salt och peppar

    Så här gör du

    1. Skala och tärna mangon och blanda samman alla ingredienser.
    2. Smaka av med fond, honung, salt och peppar.

    Produkter