Grön mat

Nudlar och grönsaker i buljong

I receptet för Nudlar och grönsaker i buljong rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 g äggnudlar
    • t ex svamp, pac choi, lök, broccoli och morot, blandade grönsaker
    • 4 dl vatten
    • 4 msk Mrs Cheng´s japansk soja
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond
    • 1 msk matolja
    • salt och peppar

    Så här gör du

    1. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
    2. Skär grönsakerna i fina bitar.
    3. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna.
    4. När de börjar bli mjuka så rör i nudlarna och slå i soja, vatten och fond.
    5. Låt det koka upp och smaka av med salt, peppar och fond.
    6. Servera nudlarna i djupa tallrikar.

    Produkter