Kyckling

Pad Thai

I receptet för Pad Thai rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 st kycklingfiléer
    • 2 msk olja
    • 1 dl schalottenlök, tunt skivad
    • 1 dl salladslök, skivad
    • 2 dl groddar
    • 300 g risnudlar, gärna breda
    • 1 msk fisksås
    • 1 msk Mrs Cheng´s soja, kinesisk
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • 1 msk vitlök, finhackad
    • 1 msk ingefära, finriven
    • 1 msk lime, pressad
    • 0,5 msk socker
    • 1 msk röd chili, finhackad (utan kärnor)
    • 2 st ägg
    • koriander, färsk
    • jordnötter eller solrosfrön, hackade

    Så här gör du

    1. Koka nudlarna enligt instruktion på förpackningen.
    2. Strimla kycklingen och stek den på hög värme i en stekpanna eller i en wok.
    3. Efter några minuter så lägg i lök, salladslök och groddar, stek ytterligare någon minut.
    4. Tillsätt fisksås, soja, fond, vitlök, ingefära, lime, socker och chili.
    5. Knäck äggen och vispa dem lätt.
    6. Ringla äggen i woken under omrörning och lägg sedan upp på tallrikar.
    7. Strö på koriander, hackade jordnötter eller solrosfrön.

    Produkter