Kyckling, Soppa

Ramen med kyckling

I receptet för Ramen med kyckling rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 300 g kycklingfilé
    • 200 g ramen-nudlar
    • 1 liter vatten
    • 3 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • 2 msk Mrs Cheng´s soja, japansk
    • 1 msk ingefära, finriven
    • 1 msk vitlök, finriven
    • 2 stånd pak choi
    • 6 st salladslökar
    • 8 st skogschampinjoner
    • 1 st morot
    • salt och peppar

    Så här gör du

    1. Krydda kycklingen med salt och peppar.
    2. Stek kycklingen i ugn. Ca 200 grader i 15 minuter, låt den sedan svalna.
    3. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
    4. Skiva pak choi’en, strimla salladslöken, skiva champinjonerna och skiva moroten tunt.
    5. Koka upp vatten, ingefära, vitlök, fond och soja.
    6. Lägg i grönsakerna och låt det sjuda några minuter.
    7. Skiva kycklingen tunt och fördela den i 4 skålar.
    8. Lägg i nudlarna och fördela grönsakerna och buljongen i skålarna.
    9. Servera nudlarna rykande heta.

    Produkter