Nötkött

Femöring på hackebiff

I receptet för Femöring på hackebiff rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 500 g nötfärs
    • 1 dl ströbröd
    • 1 dl mjölk
    • 1 st ägg
    • 2-3 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • smör till stekning
    • salt och peppar
    • Till servering
    • mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis)

    Så här gör du

    1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter.

    2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond.

    3. Forma fina biffar och stek dem i smöret.

    4. Servera tillsammans med mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis).

    Produkter