Nötkött

Touch of Bibimbap

I receptet för Touch of Bibimbap rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    45 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 400 g biff, strimlad
    • 2 msk Mrs Cheng´s soja, japansk
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • 1 msk olja
    • 2 msk sesamfrön
    • salt och peppar
    • Gurksallad
    • 15 cm slanggurka
    • 1 msk vitlök, riven
    • 1 tsk risvinäger
    • 1 tsk socker
    • 1 tsk Inlagda groddar
    • 200 g böngroddar, färska, blancherade
    • 0,5 tsk vitlök, finriven
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk Till servering
    • 4 port vitt ris
    • 4 st ägg, stekta

    Så här gör du

    1. Blanda köttet med soja, fond, olja och sesamfrön. Smaka av med salt och svartpeppar, låt det marinera i 20 minuter.
    2. Skiva gurkan tunt och blanda med de övriga ingredienserna till gurksalladen, smaka av med fond.
    3. Blanda samman alla ingredienserna till inlagda groddar och smaka av med fond.
    4. Hetta upp en wok och stek köttet hastigt, smaka av och servera rykande hett tillsammans med kokt ris, stekt ägg, gurksallad och böngroddar.

    Produkter