En grönare jul

Krispiga biffar med betor och sötpotatis

I receptet för Krispiga biffar med betor och sötpotatis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!
Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.
Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 g potatis, mjölig, riven
    • 150 g sötpotatis, riven
    • 150 g beta, t ex gulbeta
    • 1,5 dl havre/soja/mandel-mjölk
    • 1,5 dl vetemjöl
    • 1 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • salt och svartpeppar
    • olja
    • Till servering
    • vegansk crème fraiche
    • stekt svamp

    Så här gör du

    1. Vispa ihop mjöl och mjölk till en slät smet.
    2. Tillsätt de rivna rotfrukterna och smaka av med salt, svartpeppar och fond.
    3. Stek dem i het olja tills de är gyllenbruna och krispiga.
    4. Servera tillsammans med fraiche och stekt svamp.

    Produkter