Sillbordet – en svensk klassiker

Godare sill för alla finsmakare

I Sverige älskar vi sill och vi äter den gärna året runt! Sillen är en av huvudrollsinnehavarna vid högtider som jul, midsommar och påsk. Lite fond i såsen eller spadet gör stor skillnad – smaken blir fylligare och sillen blir helt enkelt  godare.

Recept

Fransk senapssill

Recept

Krämig Citronsill

Recept

Löksill i klart spad

Recept

Krämig Senapssill

Recept

Vegetarisk "Löksill" med rotfrukter

Recept

Currysill med äpple

Recept

Grönsakssill

Recept

Hummer- och äppelsill

Recept

Vegetarisk "Senapssill" med aubergine

Recept

Sillfiléer med brynt skaldjurssmör

Recept

Sherrydoftande hummersill

Recept

Krämig silltartar med rödbetor

Recept

Vegetarisk "Citronsill" med aubergine