Menyer

Gott nytt år!

Recept

Blinier med hummersallad

Recept

Hjortytterfilé med rödvinssky

Recept

Chokladfondant

Recept

Hummersoppa med sparris och citron

Recept

Oxfilé med svamp, rödvinssås och rotfruktskaka

Recept

Hallonsufflé

Recept

Hummerskagen på toast

Recept

Hjortfilé, rödvinssås och rotfruktspuré

Recept

Citruspannacotta med karamelliserad vit choklad

Recept

Chawanmushi på 3 sätt

Recept

Hälleflundra med rödvinssås

Recept

Hallon- och citrondessert

Recept

Krämig hummersoppa

Recept

Ugnsbakad torskrygg med pernodsås, fänkål & potatis provencal

Recept

Chokladmousse med passionsfrukt och mandelskorpa

Recept

Räkravioli i citron- och hummerbuljong

Recept

Baconstekt oxfilé med äppelmustsås, rostad rotselleri och haricots verts

Recept

Marängöverbakad fruktsallad med lime

Recept

Potatispakora med yoghurtdip

Recept

Brysselkål, kantareller, rödvinssås och puré

Recept

Crème brulee med vanilj och hallon

Recept

Hummer & Kräft Bouillabaisse

Recept

Oxfilé ”Rossini” med Anklever & Tryffelsky

Recept

Crème Brûlée – Klassisk Fransk

Recept

Skaldjur med Äpple & Mynta

Recept

Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

Recept

Ananas med rom & kokos

Recept

Hummersoppa med vaniljgrädde

Recept

Oxfilé tournedos med potatiskaka och rödvinssås

Recept

Äppeltarte med honung

Recept

Black Oysters

Recept

Ankbröst med apelsinsås

Recept

Chokladfudgetårta med hallon och lättvispad grädde