Ett riktigt gott slut

Bjud på en grön nyårsmiddag

För oss är det viktigt med recept för alla smaker. Vissa gillar kött, andra fisk och några av oss föredrar grön mat. Vad sägs om potatispakora till förrätt och långbakad rotselleri till huvudrätt? Vi har recepten för en riktigt smarrig avslutning!

Recept

Ljuvlig Kantarell- och Jordärtskocksoppa

Recept

Brysselkål, kantareller, rödvinssås och puré

Recept

Kantarellrisotto

Recept

Pumpasoppa

Recept

Panerad blomkål med tatarka sås

Recept

Kantarellkanapé

Recept

Långbakad rotselleri

Recept

Ugnsrostade morötter

Recept

Panerade champinjoner

Recept

Hallonsufflé

Recept

Sötpotatis i panna

Recept

Blomkålskorma

Recept

Päron- och plommonchutney

Recept

Ricottaplättar med spenat och ruccola

Recept

Grön Chiligryta

Recept

Mangosallad