Varmrätt

 

En god fortsättning

BJUD PÅ EN FANTASTISK HUVUDRÄTT

Nu har vi satt förrätten och det är dags att ta en funderar på vad det ska bli till huvudrätt. En rosa oxfilé, potatiskaka, torskrygg, rövinsås eller pernodsås? Valmöjligheten är oändlig! Vi har recepten för en riktigt lyckad middagsbjudning!

Recept

Hjortfilé, rödvinssås och rotfruktspuré

Recept

Hälleflundra med rödvinssås

Recept

Lammytterfilé med sötpotatisstomp, rödvinssås och...

Recept

Ankbröst med apelsinsås

Recept

Helstekt vildsvinsrygg

Recept

Skaldjursgryta med fisk och musslor

Recept

Hjortrygg med sky och svamp

Recept

Rödvin & pepparglacerad oxfilé med grön sparr...

Recept

Potatisgratäng

Recept

Nyårsfilé med rotsakskaka och rödvinssås

Recept

Pepparstekt oxfilé med schalottenlöksabayonne och...

Recept

Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

Recept

Ugnsbakad torskrygg med pernodsås, fänkål & p...

Recept

Potatiskaka med spenat

Recept

Renkalvfilé med svartvinbärsås och jordärtskockss...

Recept

Lammytterfilé med rostad grönsaksås