Fisk & skaldjur

Fransk senapssill

I receptet för Fransk senapssill rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Antal portioner: 4

    20 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 burkar "5-minuterssill" / inläggningssill à 450 g
    • 4 dl matlagningsyoghurt
    • 2 msk dijonsenap
    • 2 msk grovmalen dijonsenap
    • 1 msk honung, flytande
    • 1 msk socker
    • 2 dl färska örter, finhackade
    • 1 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

    Gör så här

    1. Låt sillen rinna av väl.
    2. Vispa ihop alla de andra ingredienserna och smaka av med socker, svartpeppar och fond.
    3. Rör i sillen, lägg i en fin burk och ställ i kylen.
    4. Låt den mogna 3 dagar i kyl sedan är den klar att servera.

    OBS! Receptet är tänkt som en del av en buffé (4-8 personer)

    Ingående produkter