Fisk & skaldjur

Grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad

I receptet för Grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 4

25 min

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd, mjuka
  • 2 msk smör, smält
  • Skaldjurssallad:
  • 100 g räkor, skalade
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 1 knippe dill
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Hacka räkorna grovt och blanda samman alla ingredienserna till salladen.
  2. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Riv brödet i mindre bitar och pensla det med smöret.
  4. Grilla bröden så att de blir knapriga och gyllenbruna.
  5. Lägg en sked skaldjurssallad på bröden och servera direkt.

 

Produkter