Fisk & skaldjur

Halstrad torsk med krispiga grönsaker

I receptet för Halstrad torsk med krispiga grönsaker rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian fond Red eller Green för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Antal portioner: 4

    20 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • Woksås
    • 2 msk fisksås
    • 2 msk råsocker
    • 2 msk lime, pressad
    • 1 msk vitlök, finhackad
    • 1 tsk röd chili
    • 1 dl salladslök, finstrimlad
    • 1 msk Touch of Taste Asian fond Red eller Green
    • 600 g torskfilé i 4 bitar
    • 1 kg wokgrönsaker, färska eller frysta. T ex rödlök, sockerärtor, morötter, pac choi och spenat
    • 3 msk rapsolja
    • 1 dl jordnötter eller solrosfrön, grovhackade
    • lime
    • koriander eller bladpersilja
    • salt och peppar

    Gör så här

    1. Börja med att röra ihop woksåsen.
    2. Stek därefter wokgrönsakerna i olja på hög värme tills de fått fin färg men fortfarande är spänstiga.
    3. Slå i woksåsen och lägg upp på tallrikar.
    4. Torka ytan på torsken, salta och peppra.
    5. Halstra torsken på en nonstick stekpanna tills den nätt och jämt är genomvarm.
    6. Lägg fisken på grönsakerna och strö över hackade nötter och örter.
    7. Servera tillsammans med lime.

    Ingående produkter