Fisk & skaldjur, Pastarätter

Pasta med chili och räkor

I receptet för Pasta med chili och räkor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Antal portioner: 1

    15 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 portion linguine eller spagetti
    • 0,5 msk vitlök, hackad
    • 0,5 tsk chili, torkad, flakes
    • 1 msk olivolja av bra kvalitet
    • 1 msk persilja, hackad
    • 0,5 dl parmesanost, finriven
    • 75 g räkor, skalade, avrunna
    • 0,5 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
    • 1 msk vatten
    • salt och svartpeppar

    Gör så här

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    2. Hetta upp en kastrull.
    3. Fräs vitlök och chiliflakes i oljan, blanda ner den kokta pastan.
    4. Blanda fiskfond och vatten, slå det i kastrullen.
    5. Avsluta med räkor, persilja och den rivna parmesanosten.
    6. Smaka av med salt och peppar, servera på varma tallrikar.

    Ingående produkter