Fisk & skaldjur

Pasta med gravad lax

I receptet för Pasta med gravad lax rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!
Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.
Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Antal portioner: 4

    20 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 portioner pasta, kokt
    • 200 g gravad lax
    • 1 nypa spenatblad, färska
    • 2 dl crème fraiche
    • 1 dl grädde
    • 1 msk Touch of Taste Fiskfond
    • 1-2 tsk citron, pressad
    • 1 knippa dill
    • salt och svartpeppar

    Gör så här

    1. Strimla laxen och lägg den i en kastrull tillsammans med grädde, fond, crème fraiche, spenat och nykokt pasta.
    2. Låt det koka upp och sjuda en minut.
    3. Smaksätt med citron, salt, svartpeppar och fond.

    Ingående produkter