Fisk & skaldjur

Torsk ”Bites”

I receptet för Torsk ”Bites” rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min + 1 h marinering

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 600 g torskfilé, skinn och benfri
    • 3 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
    • 1 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • 4 msk maizena
    • Olja till fritering
    • Till servering
    • lime, ris, grönsaker och kallsås

    Så här gör du

    1. Rör samman soja, fond och maizena.
    2. Skär torsken i centimetertjocka bitar och lägg dem i marinaden.
    3. Låt fisken marinera ca 1 timme i kylen.
    4. Hetta upp olja och fritera torsken på hög värme tills den fått fin yta och är nätt och jämt genomvarm.

    Produkter