Fläskkött, Marinad, glaze & olja

Fläskfilé Manilla style

I receptet för Fläskfilé Manilla style rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 600 g fläskfilé
    • Marinad:
    • 2 msk rapsolja
    • 2 msk Mrs Cheng´s soja, japansk
    • 2 msk sweet chilisås
    • 1 tsk sambal oelek
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • 3 små Till toppingen:
    • 3 små gula lökar, tunt skivade
    • 1 tsk olja
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • 1 dl Mrs Cheng´s soja, japansk
    • 1 msk citron, pressad

    Så här gör du

    1. Skär köttet i centimetertjocka skivor.
    2. Vispa samman marinaden och lägg i köttet.
    3. Låt det marinera ca 1 timme.
    4. Lägg alla ingredienserna till toppingen i en stekpanna och ställ den på grillen.
    5. Låt det koka och reducera tills löken är mjuk och det återstår några matskedar vätska.
    6. Grilla köttet på het grill och lägg upp det på fat.
    7. Skeda på löken och spadet.
    8. Servera tillsammans med grönsaker och ris.

    Produkter