Fläskkött

Fläskkotlett med lök, soja och lime

I receptet för Fläskkotlett med lök, soja och lime rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Antal portioner: 1

    15 min

    Skicka inköpslista till din epost

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 st fläskkotlett eller benfri kotlett
    • 1 tsk olja
    • 1 dl lök, strimlad
    • 1 dl salladskål, strimlad
    • 1 tsk vitlök, hackad
    • 1 tsk ingefära, riven
    • 2 msk soja, Mrs Cheng's Japansk soja
    • 2 msk vatten
    • 0,5 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh
    • Till servering
    • 1 portion ris, kokt

    Gör så här

    1. Stek kotletten färdig men inte överstekt i oljan, lägg den sedan åt sidan.
    2. Stek lök, ingefära och vitlök i samma panna några minuter.
    3. Tillsätt resterande ingredienser och låt det koka upp och sjuda någon minut.
    4. Servera kotletten tillsammans med grönsakerna och riset.

    Ingående produkter