Fläskkött

Majspytt

I receptet för Majspytt rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 st lökar, hackade
    • 1 msk smör
    • 200 g pancetta, tärnat
    • 2 st pac choi små stånd, strimlade
    • 800 g majskorn, färska eller frysta (tinade)
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • Färska örter
    • 2 st mozzarella

    Så här gör du

    1. Stek lök och pancetta några minuter i smöret.
    2. Tillsätt majskornen och fortsätt steka ca 5 minuter tills majskornen är mjuka.
    3. Slå i 1 dl vatten tillsammans med fonden och låt det koka in.
    4. Smaksätt med salt och svartpeppar.
    5. Rör till sist i pac choi’en och servera tillsammans med ½ mozzarella och rikligt med färska örter.

    Produkter