Grön mat

Grillad sommarsallad

I receptet för Grillad sommarsallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 knippe sparris
    • 2 stora avokados
    • 1 msk olja
    • 1 ask cocktailtomater
    • 1 ask sockerärtor
    • strimlad isbergssallad
    • färska örter
    • Dressing
    • 1 msk vitvinsvinäger
    • 3 msk rapsolja
    • 1 msk Mrs Cheng´s japansk soja
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt Grönsaksfond
    • några droppar sesamolja

    Så här gör du

    1. Skär sparrisen i bitar och skala, kärna ur och dela avokadon.
    2. Pensla med olja, smaksätt med salt och svartpeppar.
    3. Grilla grönsakerna och lägg dem i en skål tillsammans med de andra grönsakerna.
    4. Vispa samman alla ingredienserna till dressingen och ringla den över salladen.

    Produkter