Grön mat, Pastarätter

Grön pasta

I receptet för Grön pasta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 2

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 port pasta, kokt
    • 1 msk smör
    • 2 st schalottenlökar
    • 2 dl gröna ärtor
    • 50 g parmesan, riven
    • 1 nypa basilikablad, färska
    • 1 nypa babyspenat
    • 2 msk grön pesto
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • tärnad tomat
    • salt & svartpeppar

    Så här gör du

    1. Stek lök och ärtor några minuter i smör i en rymlig kastrull.
    2. Rör i de övriga ingredienserna och smaka av med fond, salt och peppar.
    3. Lägg upp på djupa tallrikar och lägg på tomattärningarna.
    4. Servera direkt.

    Produkter