Grön mat

Grönsaksspett

I receptet för Grönsaksspett rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 4

15 min + 60 min marinering

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • 800 g Blandade grönsaker, t ex paprika, svamp, lök, succhini och aubergine
  • 8 st grillspett
  • Marinad
  • 1,5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  • 1 st citron, saft och rivet skal
  • 2 msk råsocker
  • 1 tsk svartpeppar, grovmald
  • 2 msk sweet chilisås

Så här gör du

  1. Skär grönsakerna i fina bitar.
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en skål.
  3. Marinera grönsakerna och trä upp dem på spett.
  4. Grilla sedan på medelvarm grill tills de fått fin färg.

Produkter