Grön mat, Pastarätter

Hemgjorda Gnocchi

I receptet för Hemgjorda Gnocchi behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten! Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Betyg:
  • Personer: 4

    60 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 250 g ricottaost
    • 2 st äggulor, gärna ekologiska
    • 40 g parmesan, riven
    • 80-100 g vetemjöl
    • salt
    • 2 msk rapsolja

    Så här gör du

    1. Blanda allt väl och låt sedan degen vila en stund.
    2. Lägg degen på mjölat bord och forma till långa korvar som du sedan skär av till små bitar. Tumma gärna till för att få en lite mer snäckliknande form.
    3. Lägg pastan i kokande vatten med salt och några matskedar olja- Låt dem koka i 5 minuter och sedan rinna av i durkslag.

    Servera pastan direkt i t ex tomatsås. Recept hittar du här!

    Produkter