Grön mat

Kavring med kantareller

I receptet för Kavring med kantareller rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    25 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 g kantareller
    • 2 st gula lökar
    • 2 msk smör
    • 1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
    • 1,5 dl vispgrädde
    • 1 dl persiljeblad, plockade
    • 4 fina salladsblad
    • 4 skivor kavring
    • salt och peppar

    Så här gör du

    1. Tvätta och ansa svampen, dela de stora svamparna och strimla löken.
    2. Stek löken långsamt i smöret i 5 minuter, tillsätt svampen och stek vidare tills den är färdigstekt.
    3. Slå i grädden och låt den koka tills hälften återstår.
    4. Smaksätt med salt, peppar och fond.
    5. Vänd i persiljan och skeda upp svampen på salladsbladen som ligger på rostade kavringsskivor.

    Produkter