Grön mat, Tillbehör

Rostad blomkål och broccoli

I receptet för Rostad blomkål och broccoli rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    25 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 litet blomkålshuvud
    • 2 stånd broccoli
    • 2 msk vitlök, finhackad
    • 2 msk citron, pressad
    • 2 msk honung, flytande
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • 2 msk rapsolja
    • Till servering:
    • Färska örter

    Så här gör du

    1. Ansa och dela kålen i fina bitar.
    2. Vispa samman glazen och smaksätt kålen noga.
    3. Lägg allt i en ugnssäker form och rosta i ugnen, ca 15 minuter på 200 grader.
    4. Strö över örter och servera direkt.

    Produkter