Marinad, glaze & olja

Enbär & balsamicoglaze

I receptet för Enbär- och balsamicoglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    10 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1.5 msk Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell
    • 2 msk rapsolja
    • 1 tsk timjan, färska blad
    • 1 st vitlöksklyfta, pressad
    • 1 msk balsamicovinäger
    • 1 msk honung, flytande

    Så här gör du

    1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
    2. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling. Gärna tre gånger/råvara.
    3. Tänk på att inte grilla över för hög värme.

    Produkter