Marinad, glaze & olja, Kyckling

Grillad kycklingsallad

I receptet för Grillad kycklingsallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 st kycklingbröst
    • 100 g fetaost, smulad
    • 1 ask cocktailtomater, delade
    • 100 g champinjoner
    • 2 msk sesamfrön, rostade
    • 1 dl hoisinsås
    • 4 portioner pasta, kokt
    • spröda salladsblad
    • Marinad
    • 1 msk vitlök, riven
    • 0,5 msk ingefära, riven
    • 1 msk honung
    • 4 msk Mrs Cheng´s japansk soja
    • 2 msk olja
    • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond

    Så här gör du

    1. Vispa samman marinaden.
    2. Dela svampen på mitten och marinera den och kycklingen några timmar i kylen.
    3. Grilla kyckling och svamp tills de är färdiga.
    4. Blanda sallad, pasta, tomater, ost och sesamfrön och lägg upp på tallrikar.
    5. Ringla på hoisinsås och toppa med grillat kycklingbröst.

     

    Produkter