Marinad, glaze & olja

Grillmarinad, klassisk allroundmarinad

I receptet för Grillmarinad, klassisk allroundmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    10 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 msk balsamicovinäger
    • 2 tsk vitlök, hackad
    • 2 tsk ingefära, färsk riven
    • 1 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
    • 1 msk honung
    • 1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • 1 krm chiliflakes
    • 2 tsk rapsolja
    • salt och svartpeppar

    Så här gör du

    Vispa samman alla ingredienserna och smaka av med salt, peppar, vinäger och fond.

    Tips: Använd gärna en fryspåse att marinera i. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen och vilken råvara det är. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer samt fisk och fågel. Hela stekar behöver marineras ca ett dygn. Tänk på att ta fram råvaran en stund innan grillningen så att den inte är kylskåpskall vid tillagning.

    Produkter