Marinad, glaze & olja

Kantarell & Pepparrotsglaze

I receptet för Kantarell- och pepparrotsglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 3 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
    • 4 msk rapsolja
    • 2 tsk svartpeppar, grovmald
    • 1 msk honung, flytande
    • 1 msk vinäger, röd
    • 1 tsk pepparrot, riven
    • 1 msk persilja, färsk grovhackad

    Så här gör du

    1. Kantarell & pepparrotsglaze (ca 500 g kött, kyckling, fisk eller grönsaker)Tillagningsanvisning:
    2. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
    3. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.

    Produkter