Marinad, glaze & olja

Marinad, allroundmarinad

I receptet för Marinad, allroundmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 st vitlöksklyfta
    • 1 msk ingefära, färsk riven
    • 0.5 st chili, röd
    • 2 msk rapsolja
    • 1 msk tomatpuré
    • 0.5 dl honung
    • 0.5 dl soja, Mrs Cheng's Japanese soy
    • 2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • 1 msk balsamicovinäger

    Så här gör du

    1. Riv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna.
    2. Marinera köttet i en plastpåse i kylen. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer. Hela stekar behöver marineras ca ett dygn. Tänk på att ta fram köttet en stund innan grillningen så att det inte är kylskåpskallt vid tillagning.

     

    Produkter