Marinad, glaze & olja

Marinad till fisk

I receptet för Marinad till fisk rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    10 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 kg fisk, valfri
    • Marinad
    • 2 st schalottenlökar, finhackade
    • 2 msk fänkål, färsk finhackad
    • 3 msk örter, färska finhackade (t ex timjan, persilja och oregano)
    • 1 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
    • 1 msk soja, Mrs Cheng´s Japansk Soja
    • 1 msk balsamvinäger, vit
    • 2 dl olja, raps eller oliv
    • salt, svartpeppar och råsocker

    Så här gör du

    1. Vispa ihop alla ingredienserna och smaka ev. av med mer fond, vinäger, salt, peppar och råsocker.
    2. Marinera fisken 1-3 timmar beroende på storlek.
    3. Grilla till ca 56 grader så att fisken inte blir överstekt och torr.

    Produkter