Marinad, glaze & olja, Kyckling

Wraps med grillad kyckling

I receptet för Wraps med grillad kyckling rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 400 g kycklingfilé
    • Marinad:
    • 3 msk soja, Mrs Cheng's Japansk soja
    • 1 msk rapsolja
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • 2 msk sweet chilisås
    • 1-2 msk lime, pressad
    • Kall sås Red and Hot
    • 4 msk créme fraiche
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
    • 1 tsk srirachasås
    • 4 stora el 8 små st wrap-bröd
    • sallad och grönsaker skurna i stavar

    Så här gör du

    1. Vispa samman marinaden och lägg i kycklingen.
    2. Grilla kycklingen på medelvarm grill tills den är färdig men inte överstekt.
    3. Låt den vila tio minuter och skär den sedan i långa skivor.
    4. Rosta bröden på grillen.
    5. Lägg ut ett varmt wrapbröd, lägg på sallad, grönsaker, kyckling och ringla på kall vispad sås.
    6. Vik ihop och servera direkt.

    Produkter