Sås

Chimichurri à la Touch of Taste

I receptet för Chimichurri à la Touch of Taste rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 dl bladpersilja, finstrimlad
    • 1 dl mynta, färsk finstrimlad
    • 0.5 dl koriander, färsk finstrimlad
    • 1 msk oregano, torkad
    • 1 msk chili, röd finhackad (Extra styrka? Låt frön och fröfästen vara kvar.)
    • 1 msk vitlök, finhackad
    • 2 msk balsamicovinäger, vit
    • 2 msk lime, saften av
    • 1 tsk lime, skalet av finrivet
    • 1 tsk ingefära, färsk finriven
    • 1 tsk honung, flytande
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • 2 dl rapsolja, kallpressad
    • salt och peppar

    Så här gör du

    1. Rör samman alla ingredienserna.
    2. Smaka av med salt, chili, fond och honung.

    Använd till allt! Håller ca 1 vecka i burk med lock, förvaras i kylen.

    Produkter