Sås

Hummer och romsås

I receptet för Hummer- och romsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 8

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 dl crème fraiche
    • 2 dl majonnäs
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
    • 50 g stenbitsrom, röd
    • 1 msk apelsin, finrivet skal
    • smaka av med salt och svartpeppar

    Så här gör du

    1. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest.

    Servera till inkokt lax eller annan laxrätt.

     

    Produkter