Tillbehör

Pizzapiroger

I receptet för Pizzapiroger rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 8

30 min

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • 1 förp pizzadeg, färdig
  • 1 förp fetaost
  • 1 st mozzarella
  • 1 dl röd pesto
  • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  • 1 st ägg
  • färska örter

Så här gör du

  1. Dela pizzadegen i 8 bitar.
  2. Forma dem ovala och lägg dem på bakplåtspapper.
  3. Smula på fetaosten och riv mozzarellan i bitar och lägg på den.
  4. Blanda pesto, fond och olja.
  5. Klicka på pestoblandningen.
  6. Nyp ihop kanterna så att de blir veckade och pirogliknande.
  7. Grädda pirogerna ca 15 minuter i 175 grader.
  8. När de svalnat så strö på örterna.

Packa pirogerna och njut av dem på picknicken!

Produkter