Tillbehör

Vitlöks och parmesansmör

I receptet för Vitlöks och parmesansmör rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 4

5 min

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  • 75 g smör, rumstempererat
  • 1 dl parmesanost, finriven
  • 1 msk vitlök, finriven
  • 1 msk citronskal, rivet

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienserna till smöret.
  2. Vispa 3 minuter tills smöret blivit luftigt och fluffigt.

Produkter